Đorđević bez zvezda nastavlja kvalifikacije!

Autor:

Sport

18.02.2018

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Srbije nastavljaju od nedelje kvalifikacije za Svetsko prvenstvo mečevima protiv Nemačke i Austrije u gostima, a selektor Aleksandar Đorđević ponovo neće moći da računa na nosioce sa prethodnih velikih takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
Đorđević okupio košarkaše za nastavak kvalifikacija

U prva dva kola u novembru su u Beogradu bez većih problema pali Austrija i Nemačka, a sada nam predstoje gostovanja u Frankfurtu i Beču.

Tri najbolje ekipe iz svake grupe će se plasirati u narednu fazu kvalifikacija, gde će se formirati četiri nove grupe sa po 6 timova. 

Bodovi se prenose, a po tri najbolje selekcije iz novormiranih grupa idu na Svetsko prvenstvo.

U ponedeljak će se selektoru Saši Đorđeviću javiti: Stefan Jović (Bajern), Stefan Peno (Alba), Ilija Đoković (Borac Čačak), Milenko Tepić (Brindizi), Aleksa Radanov (FMP), Aleksa Avramović (Vareze), Ivan Paunić (Tofaš), Vanja Marinković (Partizan), Dejan Todorović (Bilbao), Marko Simonović (Zenit), Sava Lešić (Otinger), Stefan Birčević (Istanbul), Miroslav Raduljica (Đangsu), Stevan Jelovac (Nižnji Novgorod), Đorđe Gagić (Partizan NIS) i Ognjen Jaramaz (Mega).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading