(VIDEO) Lebron Džejms napao Trampa, a onda dobio žestok odgovor: Ćuti i driblaj!

Autor:

Sport

18.02.2018

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka Foksa Laura Ingraham uživo u programu stala je u odbranu predsednika Amerike Donalda Trampa koga su kritikovale NBA zvezde Lebron Džejms i Kevin Durent.

RepublikaFoto: Twitter
Žestok duel novinarke i igrača Klivlenda

Ingrahamova je navela da "političke komentare ne treba da daje neko ko stotine miliona dolara prima da bi tapkao loptu".

- Posao broj jedan u Americi je dodeljen nekome ko ne razume ljude i koga baš briga za ljude. Dok sam odrastao, shvatao sam da su tri posla najbitnija i najinspirativnija za zajednicu. Na prvom mestu je predsednik Amerike, a drugi i treći su najbolji i najveći sportista i muzičar. Kada je u pitanju naš predsednik, stanje je zaista loše. Iako ne možemo da promenimo ono što taj čovek izgovori, možemo i dalje da utičemo na ljude i upozoravamo one koji nas slušaju da predsednik treba da radi drugačije - rekao je Džejms, koji igra za Klivlend.

Durent se složio sa Džejmsom.

- Problem u našoj zemlji je liderstvo. Igrajući košarku naučio sam mnogo toga, a pre svega koliko je liderstvo važno. Morate ohrabriti saigrače jer je to nešto što tim čini boljim. Imam osećaj da našu zemlju ne vodi dobar trener - izjavio je Durent.

Novinarka Foksa je izjavila kako su kritike košarkaša nebitne i neshvatljive.

- Šokirana sam komentarima. Da li su morali da tako blebeću? Ovo može biti lekcija upozorenja u režiji Lebrona Džejmsa. To se upravo dešava kada napustite školovanje ranije kako biste išli u NBA. Nije baš prikladno da političke komentare daje neko ko je plaćen stotinu miliona dolara da tapka loptu. Lebrone i Kevine, vi ste zaista sjajni igrači, ali niko nije glasao za vas. Milioni su izabrali Trampa da bude njihov trener. Zato zadržite vaše političke komentare ili, kako bi neko to ranije rekao, jednostavno 'ćuti i driblaj' - izjavila je Laura Ingraham.

Lebron Džejms se potom brzo oglasio.

 

#wewillnotshutupanddribble

A post shared by LeBron James (@kingjames) on Feb 16, 2018 at 7:47pm PST

- Ovo samo dokazuje da sam bio u pravu. Sigurno je da neću da ćutim i driblam, jer previše značim društvu i mladima za koje osećam da nemaju izlaza. Mora neko da im pomogne. Voleo bih da je proverila činjenice. Završio sam srednju školu, nisam je ranije napustio - dodao je Lebron.

Novinarka je potom pozvala Džejmsa i Durenta u svoju emisiju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading