BEZ NAJBOLJEG IGRAČA NIŠTA NIJE ISTO: Crveno-beli ipak PORAŽENI!

Autor:

Sport

08.06.2023

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramatična završnica pripala najvećem rivalu.

BEZ NAJBOLJEG IGRAČA NIŠTA NIJE ISTO: Crveno-beli ipak PORAŽENI!

Foto: Starsport

Panatinaikos je savladao Olimpijakos 67:65 u drugom meču finala plej-ofa grčkog šampionata, na taj način atinski "zeleni" izjednačili su u seriji na 1:1.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr)

 

Mnogo malera zadesilo je vicešampiona Evrope. Slukas nije ni bio u sastavu tima, Vokap je isključen u ranoj fazi drugog poluvremena, a na sve to se nadovezala povreda Vezenkova, koji je morao van igre.

I takav Olimpijakos je mogao do trijumfa u gostima, ali je pokušaj Mekkisika završio na prvom obruču. Panatinaikos je prekinuo seriju od 14 poraza u nizu protiv ljutog rivala, i to pred očima specijalnih gostiju u dvorani OAKA, braćom Antetokumpo.

Ipak, Ponitka je trojkom preko Fala doneo dva poena prednosti Panatinaikosu, 17 sekundi pre kraja. Barcokas je zatražio tajm-aut, a potom je Mekkisik promašio trojku za trijumf ekipe iz Pireja, sekund pre kraja.

Kod domaćih dvocifreni su bili Ponitka i Li sa po 12 poena, kod gostiju najbolji su bili Papanikolau sa 15, odnosno Vokap koji je ubacio pen manje. 

Treći meč, na programu je u nedelju od 20.15 u Pireju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading