(VIDEO) REKORD STAR 63 GODINE: Jokić ostvario najbrži tripl-dabl u istoriji NBA lige

Autor:

Sport

16.02.2018

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić se igra košarke... Srbin je zlatnim slovima upisao svoje ime u istoriji NBA lige. U meču Denvera i Milvokija (134:123), mladi centar postao je igrač koji je najbrže stigao do tripl-dabl učinka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Jokić je meč završio sa 30 poena, 15 skokova i 17 asistencija, ipak ono najbolje usledilo je na samom početku. Dok je na terenu bio samo 14 minuta i 33 sekunde, Srbin je postigao 16 poena i po 10 skokova i asistencija. Na taj način Jokić je oborio rekord star 63 godine!

Februara davne 1955. godine, Džim Taker je ovako nešto uspeo da izvede za 17 minuta. Naš centar je još jednom pokazao da na terenu može sve, pa čak i da u društvu velikih zverki ispiše istoriju NBA lige. 

 

 

Nikoli je ovo bio peti tripl-dabl učinak u sezoni, a 11. u karijeri. Treba dodati i da je Lebron Džejms u svojoj trećoj sezoni imao samo devet tripl-dablova. 

Jokić radi neverovatne stvari, a ovo je samo početak! 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading