Alimpijević oprezan pred Zadar: Znamo koliko smo problema imali u prvom meču...

Autor:

Sport

11.02.2018

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde u poslednjoj utakmici 20. kola ABA lige dočekuju Zadar u ponedeljak od 18 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić". Pobedom bi crveno-beli pred dužu pauzu sačuvali prvo mesto na tabeli.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Zvezde nastavljaju borbu za prvo mesto na Jadranu

- Ostala nam je u sećanju ta prva utakmica u Zadru, koja je bila neizvesna, teška, u sportskom smislu vrlo "neprijatna". Sa tim razmišljanjima i sećanjem na prvi duel, sada dočekujemo Zadar, čija igra je konstantno dobra tokom cele sezone. Pozvao bih navijače da dođu i pruže nam podršku, kako bismo zajedno došli do novog trijumfa. Koliko je važna domaća publika, videli smo primera radi, upravo u Zadru gde su njihovi navijači uvek značajan faktor u svakoj utakmici - izjavio je trener Dušan Alimpijević.

Alimpijević na ovom meču neće moći da računa samo na Peru Antića, koji se oporavlja i priprema za završnicu Kupa Radivoja Koraća (od 15. do 18. februara).

I Nemanja Dangubić, koji već ima bogato iskustvo igranja utakmica u ABA ligi, pozvao je na oprez.

- Zadar je dobra ekipa, u vrhu su tabele i ne sme biti ni najmanjeg opuštanja. Njihov stil je poznat. Imaju dobre šutere u timu, ove sezone igraju konstantno dobro, i zato moramo vrlo ozbiljno da uđemo u ovu utakmicu jer sada kada smo prvi na tabeli, želimo da sačuvamo tu poziciju i obezbedimo prednost domaćeg terena u doigravanju. Pozvao bih i naše navijače da nam pruže podršku kako bismo prikazali još jednu dobru partiju i pobedom, u dobrom raspoloženju, dočekali nacionalni kup u Nišu - rekao je Dangubić.

Sledeću utakmicu u ABA ligi, Crvena zvezda igra protiv Igokee u Laktašima 5. marta od 18 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading