Srbi među TOP 10 "rukija" u NBA

Autor:

Sport

09.02.2018

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdano Bogdanović i Miloš Teodosić nalaze se među najboljih deset novajlija u NBA ligi, prenosi zvaničan sajt ovog takmičenja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović i Miloš Teodosić

Ovogodišnja "ruki klasa" jedna je od najboljih u poslednjih nekoliko godina, pa plasman među najboljih deset još više znači.

Donovan Mičel, Ben Simons, Denis Smit, Kajl Kuzma i Lauri Markanen samo su neki od rukija koji igraju sjajno na početku karijere.

Na listi deset najboljih novajlija u ligi Miloš Teodosić zauzima sedmo mesto, odnosno Bogdan Bogdanović šesto. 

Prvih pet izgleda nedodoriljivo pošto su tu Donovan Mičel (1), Denis Smit junior (2), Ben Simons (3), Lauri Markanen (4) i Džejson Tejtum (5). 

Prvih deset još kompletiraju Tajron Valas (10), Dilion Bruks (9) i Kajl Kuzma (8). 

Bogdanović je do sada odigrao 50 utakmica i ostvaruje učinak od 11,2 poena, 3,1 asistenciju i 2,7 skokova. Sa druge strane, Teodosić beleži 9,3 poena, 5,3 asistencije i 3,2 skokova. 

Ovo su podaci od poslednjeg "ruki" pregleda koji je bio 20.1. ove godine. Krajem februara se očekuje novi pregled novajlija u ligi i videćemo gde stoje Bogdanović i Teodosić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading