SKANDAL! Bivša NBA zvezda ZLOSTAVLJALA ženu! Davio je, pa ZAVRŠIO u ZATVORU!

Autor:

Sport

06.03.2023

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji NBA as Entoni Morou optužen je za zlostavljanje svoje žene iz Severne Karoline, koju je davio golim rukama

SKANDAL! Bivša NBA zvezda ZLOSTAVLJALA ženu! Davio je, pa ZAVRŠIO u ZATVORU!

Foto: Ap photo

Morou je uhapšen u rodnom gradu Šarlotu zbog skandala koji je napravio, a protiv njega se vodi postupak za napad na suprugu, koju je navodno davio, a takođe se tereti i za pretnje i otmicu.

Prema pisanju američkih medija, on je 10. februara završio iza rešetaka, ali je platio kauciju od 15.000 dolara i pušten je 12. februara na slobodu.

Međutim, u javnost je procurila optužnica protiv Moroua koju su lansirali mediji, gde se navodi da ga je žena sa kojom se u to vreme zabavljao tužila zbog ogrebotina na vratu, imala je rasečenu usnu, kao i povrede na čelu, pošto je davio golim rukama.

Entonijev advokat je naglasio da je njegov klijent negirao sve optužbe.

- On veruje u naš pravosudni sistem i ima puno poverenje da će pregled dokaza otkriti da nije kriv - rekao je advokat Moroua.

 

 

Ovaj košarkaš je 10 sezona igrao u NBA ligi, braneći boje Golden Stejta, Nju Džersija, Atlante, Dalasa, Nju Orleansa, Oklahome i Čikago Bulsa.

Tokom pet sezona je beležio prosečno preko 10 koševa i bio igrač sa ozbiljnom karijerom, predstavljajući značajnog aduta u ekipama gde je nastupao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading