PRVA ČOVIĆEVA SLIKA SA TROFEJOM: Predsednik Zvezde se fotografisao sa Kampacom - navijači u TRANSU!

Autor:

Sport

19.02.2023

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek crveno-belih je znao kako da proslavi novu "Žućkovu levicu".

PRVA ČOVIĆEVA SLIKA SA TROFEJOM: Predsednik Zvezde se fotografisao sa Kampacom - navijači u TRANSU!

Foto: Starsport

Nebojša Čović i Fakundo Kampaco

Košarkaši Crvene zvezde su osvojili novi Kup Radivoja Koraća, treći u nizu, nakon što su u finalu savladali ekipu Mege sa 96:79.

Nakon što su u prvom meču u Nišu rutinski savladali čačanski Borac, pravi ispit za crveno-bele je usledio u polufinalu, kada su se sastali sa ekipom Partizana. Imali su crno-beli i +18 (44:26), Zvezda je, baš kao i prošle godine, ostala bez trenera, ali se ekipa sa Malog Kalemegdana sjajnom serijom vratila u meč i na kraju uspela da "sruši" svog najvećeg rivala.

Usledilo je finale protiv Mege, a iako se mlada ekipa Marka Baraća dostojno držala veći deo meča, crveno-beli su uspeli da u trećoj deonici prelome susret i na kraju osvoje prvi trofej u ovoj sezoni. 

To su u Crvenoj zvezdi umeli da proslave, a u slavlju je prednjačio predsednik kluba Nebojša Čović, koji se odmah na terenu slikao sa Fakundom Kampacom, argentinskim košarkašem, što je sigurno obradovalo sve navijače ovog kluba.

Foto: Starsport

Nebojša Čović sa trofejom "Žućkove levice"

Kampaco je od dolaska u Zvezdu doživeo brojne nepravde, zabranjen mu je nastup u Evroligi sve do početka marta, pa je Čović na ovaj način poslao jasnu poruku svima da se polako spreme za dominaciju argentinskog igrača.

Crvenu zvezdu sada očekuje duel protiv Albe iz Berlina, koji je na programu u petak 24. februara, a evroligaški debi u crveno-belom dresu će Kampaco imati 2. marta, kada Zvezda gostuje ekipi Bajerna iz Minhena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
SCENARIJ

20.02.2023 10:47

VUCICU ,NiKOLICU HVALA VAM. STIZE POHVALNICA. BEZ VAS MRKA KAPA.