VAŽNA VEST ZA ZVEZDAŠE: Ivanović RAZREŠIO sve dileme!

Autor:

Sport

29.12.2022

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve jasno.

VAŽNA VEST ZA ZVEZDAŠE: Ivanović RAZREŠIO sve dileme!

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Crvena zvezda u petak igra praznični spektakl protiv Barselone u Evroligi pred izvesno punom halom "Pionir". Trener srpskog tima Duško Ivanović najavio je taj meč objašnjavajući novinarima na treningu kakav kvalitet ima ekipa Šarunasa Jasikevičijusa.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Marković i Duško Ivanović

 

- Oni su jedna od najboljih ekipa. Imaju izvanredan roster i što je interesantno za njih - ipak su gore u vrhu, iako Mirotić nije igrao mnogo utakmica zbog povrede, a nije igrao ni Kurić, ni Higins. Zamislite kad su kompletni kakav je to kvalitet. A ovi momci kažu da će da dobiju, pa ćemo da vidimo, borićemo se - rekao je Ivanović pokazavši glavom ka svojim igračima, koji su iza njega trenirali.

Iščekujući petak i spektakl, navijači Zvezde zabrinuti su da li je Nemanja Nedović povređen, s obzirom na to da ga je Ivanović odmarao u utakmici protiv Borca iz Čačka u nedelju. 

- Nema nikakvih problema, sve je u redu - objasnio je Ivanović.

Podsetimo, utakmica 16. kola Evroliga na programu je u petak od 19 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading