Aflalo o šaketanju sa Bjelicom: TAKVE STVARI SE DEŠAVAJU

Autor:

Sport

18.01.2018

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Orlando Medžika Aron Aflalo oglasio se prvi put nakon incidenta sa našim Nemanjom Bjelicom, kada je Aflalo u naletu besu zamahnuo pesnicom prema našem igraču, ali ga je na sreću promašio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aflalo: Trudiću se da mi se to više ne ponovi

Njih dvojica su se sukobili posle jednog preuzimanja u drugoj četvrtini. Aflalo je pokušao da udari Bjelicu, Beli se izmakao i potom stavio Aflalu "kragnu".

- Nije bilo ništa lično. Ni ne poznajemo se. Ali dešava se stalno. Nesreća je samo što je eskaliralo. Sledeći put ću pokušati drugačije da reagujem. Ovo je ipak izolovan, nesrećni incident. Jednostavno, posledica takmičarske prirode - rekao je Aflalo.

Srbin je za američke medije posle utakmice izjavio da nije tip koji ulazi u konflikte, da ne voli tuče, ali da je bio prinuđen da se brani od Aflala. Oba igrača su nakon incidenta izbačena sa terena zbog isključujućih grešaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading