(VIDEO) Željko bez popusta za bivši klub: FENER ODBRANOM SRUŠIO PAO!

Autor:

Sport

17.01.2018

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Fenerbahčea slavili su protiv grčkog prvaka Panatinaikosa u 18. kolu Evrolige pred svojim navijačima rezultatom 67:62. U veoma tvrdom meču tim Željka Obradovića je na samom kraju uspeo da slomi otpor "zelenih" iz Atine.

RepublikaFoto: euroleague.net
Slukas je imao veliku ulogu u pobedi Fenerbahčea

Tokom većeg dela prvog poluvremena vodila se prilično ujednačena borba između dva tima, koja se nalaze u vrlo dobroj formi u poslednje vreme. PAO je imao minimalnu prednost nakon prvih 10 minuta, ali je domaćin "zategao" odbanu u drugoj četvrtini što je rezultiralo njihovom prednošću posle prvih 20 minuta rezultatom 35:30. 

Zanimljivo je da je PAO u drugoj deonici postigao samo 10 poena. Ni Fener nije briljirao u napadačkim zadacima, ali su granitnom odbranom držali Grke na rastojanju.

Međutim, PAO je otključao bravu domaćina u trećem intervalu zahvaljujući sjajnom šutu iza linije 6,75. "Zeleni" su vratili prednost na svoju stranu i ušli puni samopouzdanja u poslednji kvartal meča - 47:50.

I ponovo su izabranici Željka Obradovića stegli protivnika u odbrani kada je bilo najpotrebnije. Panatinaikos više nije toliko dobro služio dalekometni šut, pa je Fener vratio minimalnu prednost na svoju stranu. U neizvesnoj završnici su bili prisebniji i na kraju zabeležili 12. pobedu ove sezone u Evroligi.

Najbolji u redovima Fenera bili su Tompson sa 14, Veseli sa 12 i Slukas sa 11 poena, dok je u redovima Panatinaikosa najefikasniji bio Singlton sa 14, dok je Kalates pridodao 13 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading