CSKA rasturio Efes, dabl-dabl Štimca

Autor: I. V.

Sport

17.01.2018

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši CSKA iz Moskve razbili su Efes na svom terenu sa 110:79.

RepublikaFoto: euroleague.net
Nando De Kolo

CSKA je od samog početka kontrolisao igru, a jedini trzaj igrači Efesa napravili su u drugoj četvrtini kada su sa nekoliko odličnih poteza Vladimir Štimac i Zoran Dragić vratili neizvesnost u duel. Ipak to je bilo kratkog daha pa su Moskovljani zasluženo slavili.

Rusi su pogodili čak 18 šuteva van linije 6.75 uz neverovatih 66,7 procenata. Svi košarkaši prvaka Rusije upisali su se u listu strelaca, a najbolji je bio Kori Higins koji je zabeležio 21 poena, uz 2 skoka i 2 asistencije. Pored njega odlični su bili Serhio Rodrigez sa 16 poena, 3 skoka i 3 asistencije, Nando De Kolo 15 poena, 2 skoka,7 asistencija i Vil Klejburn sa 13 poena, 6 skokova, 4 asistencije. 

U poraženom timu najbolji je bio Brok Motum sa 19 poena, 4 skoka, a pratili su ga Zoran Dragić sa 11 poena i Vladimir Štimac sa 10 poena, 12 skokova, 2 asistencije, 3 blokade i ukradenom loptom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading