(VIDEO) SPAHIJA ODMARAO IGRAČE ZA ZVEZDU: Spremni smo za goste iz Beograda

Autor:

Sport

17.01.2018

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Makabija iz Tel Aviva Neven Spahija priznao je da njegov tim za pobedu protiv Crvene zvezde mora da odigra znatno bolje nego u ubedljivom porazu od Olimpijakosa (94:64).

RepublikaFoto: twitter.com/MaccabitlvBC
Spahija želi pobedu protiv Zvezde

- Sve što smo pokušali u Atini nismo uspeli, bili smo "mekani" i odigrali najlošiji meč ove sezone. Shvatili smo u toku meča da nemamo šansu i pružio sam priliku igračima sa klupe da igraju više kako bismo bili odmorniji za Crvenu zvezdu. Verujem da ćemo biti bolji - rekao je hrvatski stručnjak za sajt kluba.

Centar Aleks Tajus želi što pre da zaboravi duel u dvorani "Mira i prijateljstva" i okrene se susretu sa Crvenom zvezdom.

- Brzo zaboravljamo Olimpijakos i okrećemo se novoj važnoj utakmici sutra. Moramo da učimo iz grešaka i nastavimo dalje - kazao je Amerikanac.

Njegov sunardonik Dešon Tomas očekuje pobedu Makabija nad crveno-belima.

- Olimpijakos je dobar tim, pokušali smo da pariramo, ali nismo uspeli. Sada imamo drugu priliku, čekamo Crvenu zvezdu i moramo pozitivno da razmišljamo kako bismo upisali trijumf - zaključio je Tomas.

Utakmica 19. kola Evrolige između Makabija i Crvene zvezde biće odigrana u četvrtak od 20.05 u Tel Avivu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading