Teške reči na račun Pešića! Oglasio se i zakucao Karija u zemlju!

Autor:

Sport

10.08.2022

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ga štedeo!

Teške reči na račun Pešića! Oglasio se i zakucao Karija u zemlju!

Foto: Starsport

Svetislav Pešić i Miloš Teodosić

Neakdašnji pomoćni trener Košarkaške reprezentacije Srbije Miroslav Muta Nikolić izneo je niz kritika na račun sadašnjeg selektora Svetislava Pešić zbog odluke da precrta Miloša Teodosića sa spiska uoči EP:

- Ako je tako, pa zašto ga je onda zvao? To je potcenjivanje! Naravno, svaki trener/selektor ima pravo sam da odluči. Ali, zar nije Pešić unapred spremio koncepciju i mogao da vidi da li se neki igrač uklapa u nju ili ne, pogotovo kada je Miloš u pitanju?

Republika

Foto: Starsport

Miroslav Muta Nikolić

- Nije pošteno ni prema kome, a posebno ne prema njemu, da se nagađa. Uvek se gospodski ponašao. Kada smo sarađivali u seniorskoj reprezentaciji neprestano se odazivao na poziv, igrao i sa što bi se reklo jednom nogom. Prvi je bio na pripremama. Pa, dao je mnogo toj reprezentaciji... Mislim da nije zaslužio da javnost nagađa razloge. Ako je već selektor doneo takvu odluku kakva jeste, javnost treba da zna direktno. Ne vidim šta je problem... Posle se pitamo zašto neko neće da se odazove. Moramo malo više da se poštujemo međusobno- istakao je Muta za "Mozzartsport".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Željko

10.08.2022 08:44

Da je pametniji Muta bi bio selektor. Ali Muta neka se zamutavi. Reprezentacija mora da se podmladjuje. Starci polako kaskaju.

Odgovori 11 2
Laki

10.08.2022 09:54

Svi bi da budu selektori umesto selektora.

Odgovori 11 1
Miki

10.08.2022 10:17

100 ljudi - 100 timova različitih.

Dragan

14.08.2022 13:45

Muta nema pojma o čemu priča. Teodosić očigledno spor i u godinama kada ne može da izdrži ni deset minuta brze i naporne igre je više nego zreo za reprezentativnu penziju. O nedisciplini ni da ne govorim. U NBA ligi proveo je poslednju godinu dana gledajući mečeve svog tima sa tribina i nijedan klub nije želeo da ga otkupi.