MAJSTOR KOŠARKE MILOŠ TEODOSIĆ: ASISTENCIJE SU MI KAO DECA!

Sport

08.01.2018

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten košarkaša Srbije Miloš Teodosić za kratko vreme dokazao je da mu je mesto u NBA ligi.

Teodosić briljira ove sezone

Svojim potezima zaludeo je sve u Los Anđelesu, posebno asistencijama po kojima je prepoznatljiv. Da nije bilo povrede stopala, sasvim sigurno bi Srbin bio jedan od najboljih plejmejkera u ligi, ali prema njegovim rečima, potrebno je strpljenje kako bi se u potpunosti adaptirao na novu sredinu.

- Mislim da sam se dobro uklopio, svi pričaju o asistencijama, ne mogu da govorim, doduše, o najdražoj, jer, kako se ono kaže, asistencije su mi kao deca. Sve su mi drage. Da nije bilo povrede, bilo bi još bolje. Pauza me je malo vratila na početak, ali šta da se radi. Vidim da su u klubu zadovoljni - reko je Teodosić za Mocart sport.

Da mu adaptacija protekne što brže, pobrinuo se Patrik Beverli, ali i ostali igrači u Klipersima su brzo prihvatili Tea.

PUNO SRBA

- Dosta vremena provodim sa Patrikom Beverlijem jer se znamo i iz Evrope, ali odem na piće i sa Blejkom, Deandreom, Danilom - rekao je Srbin, koji se potom osvrnuo na život u Los Anđelesu:

- Veliki je grad, ogroman. Svako može da ima kutak za sebe i ovde zaista ima mnogo poznatih pevača, glumaca i ostalih. Dešavalo se da me ljudi prepoznaju, ali ne svakodnevno, što mi, iskreno, odgovara. Ima Srba, naravno, i to dosta, sa nekima sam se i upoznao.

VELIKI BIZNIS

Za kraj Teodosić se osvrnuo na razlike igranja u NBA ligi i Evropi.

- Ovde je to veliki biznis, a kad je već tako, onda se ništa ne prepušta slučaju. Igrači zaista imaju sve što možete da zamislite od uslova i pogodnosti. Nemoguće je tako nešto sprovesti u Evropi u svim klubovima. Najveći klubovi Evrope imaju to isto, ali ovde je poenta da ne postoji razlika u uslovima između klubova, dok je u Evropi ima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading