Ražnatović konačno progovorio o Zagorcu: RADE JE ŽELEO U PARTIZAN, JA JOŠ VIŠE...

Autor: b92.net/sport

Sport

01.01.2018

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški menadžer Miško Ražnatović posle nekoliko meseci ćutanja otkrio je u intervjuu za sajt b92.sport zbog čega njegov klijent Rade Zagorac nije završio u Partizanu, uprkos obostranoj želji.

RepublikaFoto: Starsportphoto/Srđan Stevanović
Ražnatović: Finansije nisu bile sporne u pregovorima sa Partizanom

Neki navijači Partizana su čak kao razlog zbog koga je Zagorac završio u španskom Betisu navodili da Ražnatović lično nije želeo da bivši igrač Memfis Grizlisa nastavi karijeru u crno-belom. Poznati menadžer je ovo oštro demantovao, izjavivši da su razlozi zbog kojih je dogovor propao bili drugačije prirode.

- Zagorac je, kao što je rekao na TV Arena, imao žarku želju da dođe u Partizan. Moja je bila čak i veća, jer sam najpre smatrao da je to bila odlična opcija za njega - rekao je Miodrag Ražnatović za B92.

Ražnatović je izjavio da navodi da on ima nešto protiv KK Partizan nisu tačni i da bi voleo da uspostavi saradnju sa crno-belima kakvu je imao do pre nekoliko godina.

- Takođe želeo sam da pokažem da zaista nemam ništa protiv crno-bele populacije, i da čim uspostave normalno funkcionisanje kluba, spreman sam da saradnju vratim na pređašnji nivo - istakao je Ražnatović, a potom i dodao:

- Sa dolaskom novog predsednika, zaista deluje da će se to dogoditi koliko narednog leta. U pregovorima novac nikada nije bio problem. Partizan je ponudio 12.000 evra (mesečno), jer je to bio maksimum i Rade je to odmah prihvatio, s obzirom da novac nije imao nikakvu ulogu.

Košarkaški menadžer čak navodi da finansije nisu igrali nikakvu ulogu u celoj priči.

- Da je ponuđeno i manje od tog iznosa, on bi takođe prihvatio. Ovo je prvi put da govorim o novčanim elementima pregovora, ali zaista bih želeo da skinem tu etiketu traženje velikog ugovora od strane igraca - kaže Ražnatović.

- Problem je bila dužina ugovora i pregovori su tu zastali, da bi u jednom trenutku se i to praktično otklonilo - rekao je prvi čovek košarkaškog kluba Mega Bemaks.

Radetov menadžer nije želeo da otkriva prave razloge zbog kojih nije došlo do dogovora dve strane..

- Međutim, u tom trenutku su se dogodile neke stvari, o kojima ne bih želeo da govorim, koje su prouzrokovale razočaranje kod igrača, i promenu odluke, odnosno želju da se karijera nastavi u Evropi - kazao je Ražnatović.

Nakon svega su Zagorac i Ražnatović odlučili da prihvate prvu ponudu koja se javila, pošto je bilo jasno da od dogovora sa Partizanom neće biti ničega konkretnog.

- Dugo je pauzirao i morali smo da prihvatimo prvu ponudu, koja se pojavila, a to je bio Betis. I njemu i meni je žao što je transfer propao, ali jednostavno imajući u vidu Radetovu senzibilnost, nije bilo moguće da se stvari dovedu do kraja - zaključio je Ražnatović o “slučaju Zagorac”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading