SRPSKI KOŠARKAŠKI AS SKAKAO OD SREĆE: Vlahović je MONSTRUM!

Autor:

Sport

07.02.2022

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški reprezentativac Srbije Nemanja Nedović koji je ujedno i veliki navijač Juventusa, sa ushićenjem je posmatrao debi Dušana Vlahovića.

SRPSKI KOŠARKAŠKI AS SKAKAO OD SREĆE: Vlahović je MONSTRUM!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

- Kao svaki Juventino, presrećan sam što je došao. Generalno odradili smo sjajan prelazni rok, tu je i Zakarija koga smo angažovali. Iskren da budem, počeo sam malo da gubim energiju gledajući utakmice ove sezone... Izgubimo od Empolija i Sasuola, u tim mometnima da sam tamo, svašta bih im rekao... izdrao se. Međutim, onda shvatim koliko je teško biti na vrhu toliko godina. Ja kao sportista znam koliko im je teško, ali to je navijačka strast. Sada mislim da smo napravili sjajnu stvar u ovom prelaznom roku, stigla je sveža krv, nova energija i očekujem mnogo dobrih stvari - govorio je Nedović za Mozzart Sport.

Republika

Foto: Starsport

 

Košarkaš otkriva da je mnogo pre Vlahovićevog dolaska u Juventus, navijao za takav splet okolnosti:

- Stvarno je ’monstrum’, fizički je jako moćan. Upoznao sam ga u Milanu pre dve godine. Od tada smo se dopisivali s vremena na vreme. Baš sada vrtim njegove poruke i vidim da smo se još u maju dopisivali gde mu ja kažem da bih voleo da obuče dres Juventusa. Odgovorio mi je da bi i on to baš jako voleo. Na kraju, sklopile su se sve kockice i vidimo svi kako ta saradnja može da izgleda. Drago mi je zbog njega, zaista mu želim da Juventusu donese mnogo pobeda i golova - rekao je ushićeni Juventino.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Navijaci

07.02.2022 21:59

SVI MU TO ZELIMO ,SAMO NAPRED