SRBI OBELEŽILI DANAŠNJI EVROLIGAŠKI DAN: Nedović sjajan u pobedi, Obradović nakon dva produžetka poklekao pred kraljevskim klubom!

Autor:

Sport

28.01.2022

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnji program Evrolige obeležili su Srbi...

SRBI OBELEŽILI DANAŠNJI EVROLIGAŠKI DAN: Nedović sjajan u pobedi, Obradović nakon dva produžetka poklekao pred kraljevskim klubom!

Foto: Starsport

U okviru 23. kola Evrolige ekipa atinskog Panatinaikosa savladala je u "OAKA" Areni ekipu španske Baskonije rezultatom 75:63.

Grčkog košarkaškog velikana do pobede je vodio srpski reprezentativac Nemanja Nedović koji je za nešto više od 23 minuta koiliko je proveo na parketu zabeležio 16 poena, uz po četiri skoka i asistencije. Uz njega u redovima Panatinaikosa istakli su se Džeremi Evans sa 14 i Okaro Vajt sa 12 postignutih poena. U poraženoj ekipi Vejd Boldvin je ostvario učinak od 16 poena, dok ej Rokas Geidraitis zabeležio 12.

 

 

Sa druge strane, ekipa srpskog trenera Saše Obradovića bila je na pragu senzacije u svojoj dvorani u duelu sa madridskim Realom. Na dva i po minuta pre kraja meča Monako je imao šest poena prednosti, ali do kraja susreta nisu uspeli da zabeleže niti jedan poen, pa je susret otišao u produžetak. 

Ni u dodatnih pet minuta Monako nije uspeo da sačuva pet poena viška, Real se izborio za novi produžetak u kojem su stigli i do konačnog trijumfa rezultatom 90:84.

Odličan je bio u domaćem timu srpski internacionalac Danilo Anđušić sa 13 postignutih poena, tri skoka i dve asistencije, Bejkon je dodao 19, isto kao i Alfa Dijalo.

Na drugoj strani je Geršon Jabusele imao 18 poena i deset skokova, a dvocifreni sa po deset poena bili su Tomas Ertel i Vensan Poarije.

 

 

U trećem susretu današnjeg dana ekipa moskovskog CSKA je u ruskom derbiju bila bolja od UNIKS-a iz Kazanja rezultatom 85:76.

 

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading