GDE SI BILA KAD SAM BIO NIKO? Svi su ga se odrekli, a danas zarađuje milione! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.12.2021

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda su to bili preteški momenti za ovog talentovanog košarkaša, ali strpljenje se isplatilo, danas je zvezda NBA lige.

GDE SI BILA KAD SAM BIO NIKO? Svi su ga se odrekli, a danas zarađuje milione! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijan Vud je 2015. godine pozvao porodicu i prijatelje na proslavu očekujući da bude izabran na draftu. Prva rnda je prošla, njegovo ime nije izgovoreno. Ni druga runda nije donela dobre vesti, pa je Vud seo na stolicu i bruznuo u plač.

Svet mu se naprosto srušio.

Ono što je trebalo da postane veliko slavlje, pretvorilo se u noćnu moru, uprkos tome, prijatelji i porodica su pokušali da ga uteše...

A stvari su bile sve gore i gore. Njegova devojka je doletela u Las Vegas kako bi ga pratila na planiranoj proslavi, a nakon što je saznala da nije izabran na draftu, odmah je otišla kući i nikada se više nije javila. Napustila ga je.

Šest godina kasnije, 26-godišnji centar najbolji je igrač kultne NBA franšize, Hjuston Rokitsa.

U trijumfima Raketa glavnu reč vodi Vud koji ima prosek od 18,3 poena uz 11,9 skokova i 2 asistencije po utakmici.

U novembru 2020. godine, nakon dobre sezone u Detroitu , Roketsi su s njim potpisali trogodišnji ugovor vredan 41 milion dolara. Prošle sezone je u proseku beležio 21,0 poen i 9,6 skokova.

Ako ništa, možda sada njegova bivša devojka čupa kosu i žali za danom kada ga je napustila. A oni koji su ga tog dana tešili, danas zasigurno imaju posebno mesto u njegovom srcu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading