OBRADOVIĆ ZADOVOLJAN POBEDOM: Video se umor kod igrača Zvezde

Autor:

Sport

19.12.2017

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović izjavio je da je zadovoljan pobedom svog tima nad Crvenom zvezdom u 13. kolu Evrolige, ali je istakao da se video umor kod igrača crveno-belih.

RepublikaFoto: twitter.com/FBBasketbol
Srdačan pozdrav Obradovića i Antića

Fenerbahče je na svom terenu ubedljivo slavio sa 82:56.

- Razumljivo je što je Zvezda bila na nešto slabijem nivou, video se umor. Imali su težak put u Valensiju, a potom i u Crnu Goru, pa su došli ovde. Tako i ja sada brinem kakvi ćemo biti za dva dana protiv Makabija -rekao je Obradović posle utakmice i dodao:

- Ovo je važna pobeda za nas. Na poluvremenu sam rekao igračima da moramo da promenimo odbranu, da budemo agresivniji, što smo i uradili u drugom poluvremenu.

U ekipi Fenerbahčea blistao je bivši košarkaš Partizana Jan Veseli.

- Dobro smo se pripremili za meč sa Zvezdom. Nismo ponovili greške iz utakmice sa Žalgirisom. Nije bilo lako spustiti ih na 56 poena, ali dobro smo se pripremili i držali se plana. Svaka utakmica je bitna za nas. Izgubili smo prethodnu kod kuće i ovoj smo morali da budemo bolji. U ovoj nedelji kada se igraju dve utakmice, bitno je da svi budu spremni... Mora da dodje do rotacije, posebno sada kada smo igrali u nedelju, danas i za dva dana - zaključio je Veseli.

Fenerbahče ima skor od devet pobeda i četiri poraza, a Zvezda pet trijumfa i osam neuspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading