DELIJE U TRANSU: MIško POTVRDIO! Crveno-beli će u svom timu imati DVE ZVEZDE Evrolige!

Autor:

Sport

13.10.2021

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najuticajnijih menadžera u svetu košarke, Miodrag Miško Ražnatović govorio je za hrvatski Večernji list i grčki SDNA.

 

Republika

Foto: Starsport

Miško veruje u njih

Ražnatović je govorio o raznim temama, a dotakao se i toga ko bi mogao da zasija na evropskom košarkaškom nebu u sezoni koja je tek počela.

- Teško je reći, ali posebnu pažnju bih obratio na Ognjena Dobrića iz Crvene zvezde jer će u Evroligi imati potpuno drugačiju ulogu nego prošle sezone. Takođe, Dešon Pjer i Nikola Ivanović su igrači na koje valja obratiti pažnju - istakao je Ražnatović.

Takođe se u poslednje vreme često spominje i da će makedonski plejmejker Nenad Dimitrijević iz Valensije biti novi Vasilije Micić.

- Verujem da Dimitrijević može da bude sledeća velika stvar u Evroligi na poziciji plejmejkera. Posle njega to može biti Cibonin plejmejker Lovro Gnjidić ako ne ode u NBA - zaključio je Ražnatović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading