Marjanović dva poena, Bjelica i Jokić nisu igrali

Autor:

Sport

11.12.2017

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored utakmice u Sakramentu u kojoj je Bogdan Bogdanović postigao 15 poena, odigrano je još pet susreta u NBA ligi, a od srpskih igrača nastupio je još Boban Marjanović, dok se Nikola Jokić i Nemanja Bjelica još uvek nisu oporavili od povreda.

Boban Marjanović

Detroit je doživeo šesti uzastopni poraz, a Marjanović je na parketu proveo 5 minuta i postigao 2 poena, oba iz slobodnih bacanja, imao je i jednu asistenciju kojom je oduševio navijače Pistonsa. 

 

 

Najefikasniji kod Detroita bio je Heris sa 19 poena, Toliver je postigao 15, dok je kod Seltiksa Horford imao učinak od 19 poena, 9 skokova i 6 asistencija. Uz njega odličan je bio Kajri Irving sa 16 poena, Smart i Braun su dodali po 12, a Tejtum 11 poena.

Denver je nakon produžetka poražen u Indijani, iako je tri minuta pre kraja imao dobijen meč. Nagetsi su vodili 114:106, međutim do kraja nisu poentirali, a produžetak Indijani doneli su Oladipo sa 6 poena u nizu i Jang koji je pet sekundi pre kraja regularnog toka izjednačio. U dodatnih pet minuta Denver je postigao samo 2 poena. Junak meča bio je Viktor Oladipo, koji je postigao rekord karijere, 47 poena, uz 7 skokova i 6 asistencija. Tarner je ubacio 24, a Jang 18 poena, dok je kod Denvera Lajls postigao 25, a Barton i Heris po 21 poen.

Nemanja Bjelica je propustio deveti meč u nizu, a Minesota je slavila protiv Dalasa. Tauns je ubacio 28 poena i dodao 12 skokova, 4 asistencije i 3 blokade, dok je Batler postigao 22 poena uz 8 skokova i 5 asistencija. U poraženom timu najefikasniji je bio Barns sa 19 poena, a Kleber i Barea su dodali po 16.

Najefikasniji meč odigrali su Nju Orlians i Filadelfija, koja je prokockala 8 poena prednosti u poslednjoj četvrtini. Junak preokreta bio je Holidej koji je 19 od 34 poena postigao u poslednjih 12 minuta utakmice. Entoni Dejvis je postigao 29 poena, a Kazins 23, dok su kod Filadelfije blistali Redik sa 28 i Simons sa 27 poena i 10 asistencija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa meča Njujork - Atlanta

Njujork je savladao Atlantu predvođen Kristapsom Porzingisom koji je postigao 30 poena, a solidan doprinos sa klupe doneo je MekDermot sa 23 poena. Kod Atlante Šreder
je postigao 21, a Iljasova 20 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading