Alimpijević trener nedelje u Evroligi!

Autor:

Sport

02.12.2017

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević poneo je titulu trenera nedelje u Evroligi u izboru koji organizuje sajt Eurohoops.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Dušan Alimpijević

"Crveno-beli" su pod vođstvom mladog stručnjaka napravili veliko iznenađenje pobedivši Real u gostima rezultatom 87:83 u okviru desetog kola elitnog takmičenja.

Za šampiona Srbije je to bila treća pobeda ove sezone u Evroligi, a prethodne dve je ostvarila na svom terenu - protiv Makabija i Barselone.

- Zvezdin tim je jedan od najslabijih u ovosezonskom izdanju Evrolige. Uprkos tome, Alimpijević je uspeo da vodi svoj tim do pobede nad Realom u gostima. Najmlađi je trener u takmičenju i taj rezultat je počasna začka. I, da, Tejlor Ročesti i Milko Bjelica su se odlično pokazali, ali kao što je slučaj bio mnogo puta ove godine, ovo je bila timska pobeda za srpski klub - stoji u objašnjenju odluke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading