Srpski košarkaš iznervirao Acu Lukasa: KALINIĆU, LUPAŠ ZA MEDALJU!

Autor: Informer

Sport

30.11.2017

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon izjave srpskog košarkaša Nikole Kalinića da nije pravedno što pevači dobijaju debele honorare za novogodišnje koncerte u Beogradu, a da oni ne dobijaju ništa kad igraju za reprezentaciju, oglasio se i pevač Aca Lukas.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Lukas oštro prozvao Kalinića

Nekadašnji košarkaš Zvezde očigledno ne odobrava odluku grada Beograda da se grupi "Riblja čorba", "Balkanika" i pevaču Aci Lukasu isplaćuju toliko visoke naknade za nastup za najluđu noć.

- Sportisti ne dobijaju honorar za igranje za državu, a pevači dobijaju za pevanje? - napisao je Kalinić na Tviteru. Neko od pratilaca mu je odgovorio da bi i jedni i drugi trebalo da nastupaju besplatno, sa čime se Nikola složio.

- Upravo to sam predložio - dodao je Kalinić.

Potrebu da se nakon svega oglasi osetio je i Aca Lukas, rečima da nema nikakve logike porediti pevače i sportiste.

- Iskreno, veću nebulozu nisam čuo u životu. Ni od malog deteta nisam čuo takvu glupost. Mislim da on komentariše neke stvari koje nemaju dodirnih tačaka. To je kao kad pada kiša u Kraljevu, pa da očekujem da isto vreme bude i u Sarajevu. Žao mi je što tako rezonuje, ipak on je naš reprezentativac i bivši košarkaš Crvene zvezde, a poznato je da navijam za Zvezdu - kazao je Lukas i dodao:

- Moram samo ja njega da pitam, da li on želi da mi da deo evrića koje je dobio kada je zahvaljujući reprezentaciji dobio bogat ugovor u Turskoj. Ako pristane, ja ću rado pevati bez para za Novu godinu.

I Olimpijski osvajač zlatne medalje, rvač Davor Štefanek, istakao je da se slaže sa rečima košarkaša Fenerbahčea, pošto se za pevače uvek ima para, dok sportisti mogu da računaju na pomoć tek kada osvoje medalju.

- Da su pevači preplaćeni, to je tačno. Sume koje dobijaju za pevanje na trgovima su stvarno velike. S druge strane, mi dobijamo novac kad osvojimo medalju i država nam izlazi u susret za sve što je moguće - kazao je Štefanek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading