(VIDEO) EVROLIGA: PAO posle preokreta dobio Real, CSKA slavio protiv Unikahe

Autor:

Sport

24.11.2017

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Panatinaikosa pobedili su u Atini ekipu Reala 82:80 (23:28, 17:26, 24:15, 18:11) u utakmici devetog kola Evrolige.

RepublikaFoto: euroleague.net
Kalates je briljirao protiv Reala

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Kej Si Rivers sa 20 poena, Džejm Gist je dodao 15, a Nik Kalates tri poena manje. U redovima Reala istakao se Luka Dončić sa 17 postignutih poena.

Real je na poluvremenu imao i 14 poena prednosti, ali su domaći košarkaši u drugom delu meča zaigrali angažovanije i stigli su do pobede. Odlučujuće poene na meču postigao je Gist sa linije za slobodna bacanja 15 sekundi pre kraja. Real je imao poslednji napad i šansu za trijumf, ali ga nije iskoristio.

Panatinaikos ima skor od šest pobeda i tri poraza, a Real ima pet trijumfa i četiri neuspeha. Panatinaikos će u narednom kolu na svom terenu igrati sa Unikadom, dok će Real na svom terenu dočekati Crvenu zvezdu.

CSKA je u gostima pobedio Unikahu 89:80. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Serhio Rodrigez sa 21 poenom. U domaćem timu istakao se Džejms Augustin sa 18 poena. Dragan Milosavljević je postigao 4 poena, dok se Nemanja Nedović nije upisao u strelce. Dejan Musli nije igrao.

CSKA ima skor od 7 pobeda i dva poraza, a Unikaha je zabeležila tri pobede i čak šest poraza. Unikaha će u narednom kolu gostovati Panatinaikosu, dok će  CSKA dočekati Barselonu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading