Ministar sporta pisao evroligaškom klubu da pusti igrača u reprezentaciju

Autor:

Sport

22.11.2017

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedini klubovi, poput Panatinaikosa, dali su zeleno svetlo svojim igračima da nastupe u kvalifikacijama, ali najveći procenat igrača će ostati u svojim klubovima i posvetiti se evroligaškim obavezama.

Foto: Tanjug/AP
Sasu Salin u duelu sa Datomeom

Ministar za sport Finske, Sampo Terho, poslao je pismo Unikahi u pokušaju da izdejstvuje nastup Sasua Salina u utakmici sa Bugarskom, koja je zakazana istog dana kada i duel kluba iz Malage i CSKA.

– U godini u kojoj slavimo stogodišnjicu nezavisnosti Finske košarka u našoj zemlji dobija na popularnosti i doseže limite koje nismo ni sanjali. Svi pričaju o košarci, deca vreme provode na košarkaškim terenima i svi žele da budu Markanen, piše između ostalog u pismu koje je Terho uputio Unikahi.

Unikaha je ponovila stav da igrači odlučuju da li će igrati za svoje reprezentacije, ali ako ne bude igrao protiv CSKA može se desiti i da snosi određene posledice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading