Miler: Uživam, najbolja organizacija u kojoj sam igrao

Autor:

Sport

17.11.2017

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Patrik Miler se u dodadašnjem toku sezone pokazao kao pravo pojačanje za Partizan.

RepublikaFoto: instagram.com/partizanbc
Patrik Miler

Plejmejker iz Čikaga je svojom brzinom i agresivnošću veoma brzo stekao poverenje probirljivih navijača crno-belih.

Miler je u razgovoru za "Sportski žurnal" istakao da mu je sjano u Beogradu i da je srećan što igra za veliki klub, koji ima fantastičnu publiku.

- Obožavam sve što ima veze sa Partizanom. U klubu su me sjajno dočekali. Ovo je najbolja organizacija u kojoj sam igrao. Uživam, baš volim što sam tu. I učiniću sve da pobedimo što više utakmica. Volim naše navijače, tu energiju koju donose u dvoranu. Stvarno sam razočaran jer smo ih izneverili u Evrokupu, posebno u ovim mečevima kod kuće. Moramo da se uzdignemo i pobedimo za njih - rekao je Miler.

RepublikaFoto: twitter.com/PartizanBC
Patrik MIler

Miler je u Evropi nastupao za Bešiktaš i Jesilgiresun, a kao osnovni cilj misije u Partizanu, pored pobeda i uspeha kluba, je individualni napredak.

- Želim da unapredim moju igru, da karijeru pomerim na viši nivo. Mislim da je ovo pravo mesto za to. Partizan je veliki tim, ogromne tradicije. Pre nego što sam došao čuo sam samo lepe stvari o njemu. Želim da napredujem, ispravim greške, kako bismo pobeđivali za naše navijače. Partizan želi da pobeđuje, ja volim da budem okružen pobednicima - dodao je košarkaš Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading