Šved poklonio pobedu Makabiju,"PONOS IZRAELA" POKORIO MOSKVU!

Autor:

Sport

16.11.2017

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Makabija uspeli su da ostvare veliku pobedu na gostovanju Himkiju, a ruski reprezentativac Aleksej Šved je skoro pa najzaslužniji za pobedu gostiju sa svojih 7 izgubljenih lopti.

RepublikaFoto: twitter.com/Euroleague
Igrači Makabija trijumfalno napuštaju Moskvu

Himki je nakon debakla u Atini tražio povratak na pobednički kolosek, ali je doživeo novi "šamar" pošto je na domaćem terenu poražen od Makabija iz Tel Aviva.

Ekipa Nevena Spahije slavija je rezultatom 77:69 (28:19, 14:20, 20:16, 15:14) i tako stigla do pete pobede koja joj omogućava selidbu u sam vrh evroligaškog karavana.

Gosti iz Tel Aviva su većim delom susreta bili u prednosti, a kada god bi se domaći približavali najčešće su svojim greškama vraćali Makabi na veću razliku.

Goste iz Tel Aviva do pobede je predvodio Pjer Džekson sa 19 poena, 4 skoka i 6 asistencija, a pratili su ga Majkl Rol (14 pts, 5 as), Noris Kol (10 pts, 6 ukr. lopti) i Džona Bolden (10 pts, 7 sk), dok je kod domaćih zapaženu rolu imao Aleksej Šved sa 21 poenom, ali uz čak 7 izgubljenih lopti.

Srpski plej Stefan Marković nije se upisao u listu strelaca, a statističke kolone je donekle popunio sa 5 skokova i dve asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading