Zagorac obradovao "Grobare": ŽELIM SAMO U PARTIZAN, TO MI JE SAN OD DETINJSTVA!

Autor:

Sport

13.11.2017

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povremeni reprezentativac Srbije u košarci i doskorašnji član Memfisa Grizlisa Rade Zagorac otvorio dušu u emisiji "U obruču" rekavši da mu je trenutno jedina želja da obuče dres Partizana! Bivši plej Mege otkriva da su pregovori sa klubom iz Humske uspostavljeni, kao i da prelazak u Zvezdu nikada nije bila realna opcija.

RepublikaFoto: Tanjug/DIMITRIJE NIKOLIĆ
Zagorac otkrio da želi samo u Partizan

Gostujući u emisiji "U Obruču" Arene sport ovaj povremeni reprezentativac Srbije je ispričao svoju verziju priče.

- Ne mogu da kaže da nisam iznenađen što su mediji pratili moj prelazak u neki klub. Pokušao sam da ostanem van toga, ali nisam uspeo.

- Što se tiče Partizana, prvi put kažem da sam imao želju da zaigram za Partizan, to je dečačka želja. Imao sam ih tri, a to su Partizan, reprezentacija i NBA. Ove dve sam malo zagrebao.

- Partizan imam priliku da ostvarim kao želju. U ovom trenutku ne mogu da kažem šta se dešava.Početni pregovori su ostvareni. Moja želja je nesporna, finansije mi nisu prioritet, već neke druge stvari su stvar pregovora. Sve je do mog agenta i Partizana da nađu rešenje.

- Ne mogu da kažem da je to sigurno, jer je stvar pregovora, a obostrana želja postoji. Nadam se da će se naći rešenje - kaže Zagorac i dodaje:

- Navijači su jedna od stvari koja me drži u igri da dođem među crno-bele i nadam se da mogu da pomognem.

Na pitanje šta se desilo u Memfisu i zašto su ga odjednom precrtali iz tima, Zagorac je rekao:

- Cela stvar oko mog odlaska u NBA je imala pozadinu. Napravljen je plan i program da se meni tamo otvori mesto. Sve je išlo po planu, niko nije insinuirao da to može da se desi. Postignuto je sve što se želelo. Ja sam bio zatečen i niko nije mogao da pretpostavi da će to da se desi.

-Upućen sam od starta da ću morati da prođem period aklimatizacije. Ja sam prvi put igrao van zemlje, a prošlo je sve lakše nego što sam očekivao. Sve je bilo isprogramirano od ishrane, treninga, života. Ali, odjednom se sve srušilo. NBA je drugačiji od svega što se ovde radi - rekao je Zagorac.

Pojedini mediji su ga dovodili i u vezu sa crveno-belima, ali Zagorac je rekao da je interesovanje crveno-belih postojalo samo prošlog leta, ali od tada ništa.

- Bilo je nekih poziva prošle godine, ali sam odlučio da ostanem u Megi i odatle da idem u NBA. O Zvezdi ne znam više ništa, agent mi nije ništa preneo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading