Paspalj se oporavlja od šloga u SAD: NE BRINITE uskoro sam u Beogradu!

Sport

14.11.2017

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su se svi uplašili za zdravstveno stanje legendarnog Žarka Paspalja, koji je doživeo moždani udar u Sjedinjenim Američkim Državama, situacija se iz dana u dan poboljšava.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Večno prijateljstvo: Divac platio bolničke troškove za Paspalja

Kako "Srpski telegraf" saznaje, nekadašnji košarkaški reprezentativac je u razgovoru sa prijateljima stigao i da se šali na svoj račun, smejao se i najavio da se uskoro vraća kući u Beograd!

ODLIČNA NEGA

- Žarko se oseća dobro, smeje se. Brzo će se vratiti u Srbiju, na svu sreću, sve će proći bez posledica. Imao odličnu negu u bolnici, svi njegovi prijatelji u Americi su mu pomogli - kaže sagovornik Srpskog telegrafa koji se čuo sa Paspaljem.

Sreća u nesreći za Žarka bila je što je u trenutku šloga bio u San Antoniju, jer upravo u tom gradu se nalazi bolnica koja je najbolja u Sjedinjenim Američkim Državama u sferi lečenja i prevencija moždanog udara.

Trener Sparsa Greg Popović je organizovao da Paspalja pregledaju najbolji doktori u San Antonio regionalnoj bolnici koji su posle opsežnih analiza zaključili da je moždani udar blaže prirode i da je izazvan Žarkovim pređašnjim problemima sa srcem. Takođe, skrenuli su pažnju i na nezdrav način života, pre svega pušenje cigareta.

Paspalj se oporavlja kod trenera Sparsa Grega Popovića

PRIJATELJI POMAŽU

Prvi u pomoć pristigao je već pomenuti Greg Popović, u čijoj kući se oporavlja, kao i Vlade Divac, koji ga je odmah posetio u bolnici i zahtevao da sve medicinske troškove on plati. Inače, kada se podvuče crta, boravak, terapija i kompletna analiza u pomenutoj bolnici koštaju skoro 60.000 dolara.

Podsetimo da je Paspalj prvi srčani udar doživeo još 2001. godine, kada je igrao mali fudbal u Atini, i od tada ima poteškoće sa srcem. Nažalost, od infarkta su preminuli Žarkov otac i stariji brat, a ostao je i bez majke.

Uprkos velikom broju tragedija, Paspalj je ostao pozitivnog duha, pa je i sada spreman da se našali sa širokim osmehom na licu.

RepublikaFoto: Republika
Unutrašnjost bolnice u San Antoniju

DIVAC PLATIO 59.000

DOLARA ZA BOLNICU

- Prijem u bolnicu 3.000

- Boravak u bolnici 10.000

- Terapija 6.000

- Opsežne analize 40.000

Ukupno: 59.000

*sve cene su u dolarima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading