Bogdan i Bjelica solidni u porazu svojih timova

Autor:

Sport

12.11.2017

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sakramento Kingsi izgubili su od Njujork Niksa u Medison Skver Gardenu – 118:91, a Bogdan Bogdanović je pružio solidnu partiju u porazu svog tima. Na parketu se našao i Nemanja Bjelica, koji je protiv Finiksa proveo 19 minuta u igri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Sakramento je pružio slabu partiju na gostovanju u "Velikoj jabuci", a shodno tome ni Bogdanović nije imao nešto bolji učinak.

Bivši košarkaš Partizana i Fenerbahčea na terenu je proveo 21 minut i za to vreme ostvario učinak od devet poena, dva skoka i jedne asistencije.

Bogdanović je iz igre šutirao tri od sedam, trojke 0/2, a slobodna bacanja 3/3. Najefikasniji bio je Skal Labisije koji je ubacio 19 poena i uhvatio šest lopti, dok je Badi Hild postigao 17 poena, sedam skokova i četiri asistencije. 


Kod Niksa je ponovo fenomenalnu partiju prikazao Kristaps Porzingis koji je postigao 34 poena i uhvatio pet lopti uz dve blokade. Dabl-dabl učinak imao je Enes Kanter – 17 poena i 13 skokova.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Bjelica

Košarkaši Minesote Timbervulvs poraženi su na gostovanju od Finiks Sansa sa 118:110, a Nemanja Bjelica odlično je predvodio klupu ekipe Tima Tibodoa. 

Bjelica je na terenu proveo 19 minuta i uspeo je da ubaci šest poena uz sedam skokova i jednom asistencijom. Nekada MVP Evrolige imao je najbolji +/- u svojoj ekipi (+17), odnosno kada je on bio na terenu Minesota je bila 17 poena u prednosti. 

Sanse su predvodili odlični Ti Džej Voren i Devin Buker koji su obojica ubacili po 35 poena, s tim što je Buker imao i devet skokova i šest asistencija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading