Igraćemo sa "D" timom: Fener ne pušta Gudurića u reprezentaciju!

Autor:

Sport

06.11.2017

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastavljanje spiska košarkaša za Kvalifikacija za SP u košarci bila je prava noćna mora za selektora Aleksandra Đorđevića koji neće moći da računa ni na jednog od nosilaca ekipe iz prethodnih ciklusa. Ako je neko govorio kako je sastav koji je nastupao ove godine na EP u košarci oslabljen, šta tek reći za igrače koji će braniti boje nacionalnog tima za kvalifikacije.

RepublikaFoto: youtube.com/Eurohoops
Ni Gudurić neće igrati za reprezentaciju ove jeseni

KK Fenerbahče danas je izdao saopštenje u kom se naglašava da neće biti dozvoljeno reprezentativcima u njegovima redovima da igraju za nacionalne timove. Ovo se odnosi i na Srbe Nikolu Kalinića i Marka Gudurića, koji neće biti u prilici da se odazovu selektoru Saletu Đorđeviću za duele protiv Austrije i Gruzije.

Saopštenje su od igrača potpisali Melih Mahmutoglu, Sinan Guler, Baris Heršek, Ali Muhamed i Egehan Arna.

Da podsetimo, za Fenerbahče igraju i dvojica srpskih košarkaša, Nikolu Kalinića sigurno nećemo gledati u mečevima protiv Austrije i Gruzije zbog povrede, dok je Marko Gudurić na spisku onih na koje Aleksandar Đorđević računa.

Ipak, u saopštenju koje su izdali turski košarkaši jasno piše da je nemoguće uskladiti obaveze u Evroligi i nacionalnom timu, pa treba očekivati i da se spisak Aleksandra Đorđevića dodatno skrati, između ostalih i za Marka Gudurića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading