Ražnatović o Zagorcu: MAŠTA MOŽE SVAŠTA...

Autor:

Sport

31.10.2017

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer srpskog košarkaša Radeta Zagorca oglasio se na svom "Tviter" profilu u vezi sa budućim angažmanom talentovanog plejmejkera rečima da se u vezi sa njegovim narednim klubom iznosi mnogo neistina.

RepublikaFoto: youtube.com/DaHoopSpot Productions
Status Zagorca ostaje nepoznanica do daljeg

Popularni "Zagor" je pre dve nedelje, odnosno pred početak sezone u NBA ligi, ostao bez angažmana u Memfis Grizlisima, a od tada svakodnevno stižu brojne informacije o njegovoj budućnosti.

Mediji prenose informacije da će Zagorac potpisati za Zvezdu zbog želje da igra Evroligu, bilo je i signala da su Partizan i Zvezda u borbi za njegov potpis, a Ražnatović odgovara da je sve to "mašta".

- Impresivna maštovitost srpskih košarkaskih zaljubljenika u pogledu nastavka karijere R. Zagorca! Retko viđen nesklad informacija i realnosti - napisao je Ražnatović na Tviteru.

Prvo je Zagorac spominjan kao zamena za Marka Kešelja u redovima Crvene zvezde, a zatim se pojavila informacija i da je Partizan spremio konkretnu ponudu za bivšeg igrača Mega Bemaksa. Na njegovom "Tviter" nalogu svakodnevno se javljaju i navijači, uglavnom crno-belih, koji Zagorca pozivaju u njihov klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading