Baš je dobro BITI JOKIĆ

Sport

31.10.2017

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Nagetsa Nikola Jokić objasnio je posle pobede nad Bruklin Netsima od 124:111 kako da se ostvari dobar učinak u NBA ligi. Mladi Somborac je podelio niz vrlo korisnih saveta kojih se pridržava.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

- Šutiraj iz otvorenih pozicija, ne komplikuj. To je ta osnova svega - počeo je Jokić i u istom dahu nastavio,

- Kada pokušate da napravite neki dodatni potez, velike su šanse da ćete pogrešiti. Kada imate otvorenu poziciju ili vidite da imate slobodnog igrača do vas - dodajte! Jednostavni potezi su najbolji. Nekada je najbolje da ne razmišljate previše.

Denver je do ubedljive pobede nad Netsima stigao sjajnom igrom u trećem kvartalu, u kojem su postigli 40 poena. U tom periodu upravo je blistao Jokić, a susret je okončao sa još jednim dabl-dabl učinkom. Imao je 21 poen uz 14 skokova i četiri asistencije.

Foto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Rešeta i Bogdan!

Sjajni Bogdan Bogdanović postigao je 15 poena uz samo dva promašaja (7/9) i bio je jedina svetla tačka u bledom nastupu Sakramento Kingsa protiv Vašingtona - 84:110.

- Trener mi je rekao da ću biti u prvoj postavi, da budem spreman. Poseban trenutak za mene. Imamo mnogo talentovanih momaka. Potrebno je vreme, iskustvo - rekao je Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading