Treneru, strašno si se ogrešio o Bobija: MARJANOVIĆ I DALJE SAMO GREJE KLUPU!

Sport

29.10.2017

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neretko se mogu čudi hvalospevi i pozitivni komentari američkih košarkaških stručnjaka na račun centra Detroita Bobana Marjanovića, ali izgleda da ništa ne dopire do njegovog trenera Stena van Gandija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marjanović bez prilike da pokaže kvalitet

U pobedi Detroita nad Klipersima u Los Anđelesu 95:87, Boban Marjanović ponovo nije igrao i jedini je igrač Pistonsa koji se nije pojavio na terenu.

Nema sumnje da srpski gorostas više ne želi da gubi vreme u klubu gde je svojevremeno tavorio i Darko Miličić, tako da je vrlo moguće da u skorijem roku promeni sredinu.

Uprkos solidnim izdanjima Marjanovića tokom priprema za novu sezonu, Van Gandi i dalje nema poverenja u srpskog košarkaša, pa ga je tako uvodio samo na jednom meču na teren. To je bilo protiv Njujork Niksa, kada je naš centar zabeležio dva poena za svega četiri minute na terenu.

Što se samog meča tiče, Klipersi su doživeli prvi poraz, najviše zahvaljujući tome što je Blejk Grifin imao nešto slabije veče. Gosti su postigli svega 32 poena u drugom poluvremenu, što su Dramond i ostatak ekipe odlično koristili.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading