Mačvan: Sale je uvek bio iskren prema meni

Autor:

Sport

29.10.2017

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Milan Mačvan, koji nastupa za minhenski Bajern našeg selektora Saleta Đorđevića, ističe da je popularni "Sale nacionale" uvek bio iskren prema njemu, čak i kada istina nije bila muzika za uši.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mačvan kaže da je od Đorđevića puno naučio

Košarkaš koji je kao kapiten predvodio reprezentaciju do srebra na EP u Istanbulu kaže da duguje Đorđeviću zbog daleko bolje forme od one u kojoj se nalazio prošle sezone.

- Mnogo sam naučio od Saleta. Da biste razumeli, ispričaću vam naš razgovor od pre pet godina. Tada nisam bio na spisku reprezentacije, što me je razočaralo. Ali, Sale je bio jedini koji mi je iskreno, rekao šta je u pitanju, da nisam dovoljno spreman. Taj razgovor me podstakao da radim na svom telu, smanjio sam težinu sa 118 na 108 kilograma. Danas sam mu veoma zahvalan na tome - rekao je Mačvan.

U poslednjem kolu nemačkog šampionata Bajern je slavio protiv Frankfurta na gostovanju rezultatom 72:60, a Mačvan je zabeležio 10 poena uz 7 skokova i 4 asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading