(VIDEO) Brutalni Kazins uništio Klivlend!

Autor:

Sport

29.10.2017

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Nju Orleans Pelikansa obeležili su proteklu noć u NBA ligi ubedljivom pobedom nad Klivlend Kavalirsima 123:101.

RepublikaFoto: twitter.com/New Orleans Pelicans
Kazins je skoro sam potopio Kavalirse

Pelikansi su najbolji tim Istoka iz prošle sezone razbili u poslednjem periodu 34:18, a dominirao je Demarkus Kazins sa 29 poena (11/20 iz igre), 12 skokova, deset asistencija i tri ukradene lopte.

Pratio ga je Entoni Dejvis sa 30 poena i 14 uhvaćenih lopti, 29 je dodao Džru Holidej uz sedam asistencija, a 24 je ubacio Entvan Mur.

Kod Kavalirsa je najefikasniji bio Kevin Lav sa 26 poena i 11 skokova, Lebron Džejms je dodao 18 (6/11) uz osam asistencija i pet uhvaćenih lopti, a dvociren je bio još samo Dvejn Vejd sa 15.

Oklahoma Siti Tander razbio je Čikago Bulse odbranom za trijumf 101:69, uz novi tripl-dabl Rasela Vestbruka sa 12 poena te po 13 skokova i asistencija.

Vestbruk je prvi igrač u istoriji NBA koji je ostvario tripl-dabl protiv 29 različitih ekipa. Jedini tim koji mu je odolevao do sada su bili Čikago Bulsi.

Najefikasniji u trećoj pobedi Tandera bio je Karmelo Entoni sa 21 poenom, 20 je dodao Pol Džordž, dok su po 12 imali još Stiven Adams i Rejmond Felton.

Razbijene "bikove" je predvodio ruki Lauri Markanen sa 15 poena i osam skokova, 11 je dodao Džastin Holidej, dok je deset ubacio Robin Lopes.

Detroit Pistonsi savladali su Los Anđeles Kliperse 95:87 u Stejpls centru, za prvi poraz tima iz Kalifornije u ovoj sezoni.

Pistonse je predvodio Andre Dramond sa 15 poena i 17 skokova, 15 je ubacio i Redži Džekson uz sedam asistencija, a 13 je dodao Lengston Gelovej.

Po 12 poena postigli su Tobajas Heris i Ejveri Bredli, a Boban Marjanović je bio jedini igrač koga trener Sten van Gandi nije uvodio u igru.

U ekipi Klipersa najefikasniji je bio Ostin Rivers sa 20 poena, 19 je dodao Blejk Grifin uz 11 skokova, 13 je postigao Danilo Galinari, deset Lu Vilijams, dok je Deandre Džordan imao 14 skokova i tri blokade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading