Razbio Makabi, pa dobio priznanje: FELDIN U PETORCI KOLA!

Autor:

Sport

28.10.2017

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čekalo se dugo da proradi Džejms Feldin, a kada je Zvezdin Amerikanac počeo da igra, odmah je stigao i rezultat - u beogradskoj "Areni" je pao Makabi, a eksplozivni bek je našao i mesto u idealnoj petorci 4. kola Evrolige.

RepublikaFoto: Starsport
Feldin je odigrao najbolju partiju od dolaska na Mali Kalemegdan

Specijalizovani košarkaški portal "Eurohoops" čak se posebno osvrnuo na učinak Feldin protiv Makabija, koji je na tom meču ubacio 19 poena uz 8 skokova.

- Odigrao je najbolji meč u Evroligi ove sezone i sa 19 poena, osam asistencija, četiri ukradene i bez izgubljene lopte doprineo je pobedi Zvezde protiv Makabija. Sve ove brojke su njegove najveće u elitnom takmičenju - navodi se u obrazloženju ovog portala.

U idealnoj petorci se nalaze još Džordan Tiodor (Armani), Vil Klajburn (CSKA), Dorel Rajt (Bamberg) i Luka Dončić (Real), koji je i proglašen za MVP-a četvrtog kola Evrolige.

- Priznajmo, živimo u svetu Luke Dončića! U sve četiri runde je bio u idealnom timu u našem izboru, ali nijednom nije proglašen za MVP-a runde. Ovoga puta je ostvario rekord karijere od 28 poena, a imao je devet skokova i četiri asistencije u pobedi Reala nad Žalgirisom. Još jednom je pokazao da je lider Madriđana, bez obzira što ima samo 18 godina.

U narednom kolu Crvena zvezda će 2. novembra pred svojim navijačima dočekati ekipu nemačkog Bamberga, koja je u poslednjoj utakmici slavila protiv španske Baskonije rezultatom 78:72.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading