Raduljica: Kompletni možda ni do srebra

Autor:

Sport

27.10.2017

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od igrača koga je povreda odvojila od Evrobasketa, bio je i Miroslav Raduljica koji je istakao da je najboljih dvanaest igrača, koji su bili sposobni da igraju zauzeli svoje mesto u nacionalnom dresu Srbije.

RepublikaFoto: instagram.com/mraduljica
Miroslav Raduljica

Igrač kineskih Đangsu Dragonsa ne želi da teoretiše o još većem uspehu, naprotiv, ne slaže se sa tim spekulacijama,

- Da smo na prvenstvu bili nas dvojica (Miloš Teodosić i on - prim. aut.), možda bi se nešto desilo, pa ne bismo uzeli ni srebro... Ko to može da zna? Jedino znam da mi je mnogo krivo što smo bili onemogućeni da igramo, jer svi znaju koliko to nama znači i koliko dobru atmosferu imamo. Pa, ja ovde nisam mogao da spavam pred finale koliko sam bio nervozan. Nisam nikada u životu bio toliko nervozan pred neku utakmicu, a ovaj put čak nisam ni igrao, nego sam gledao na laptopu iz "tamo neke" Kine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miroslav Raduljica


Raduljica se na Dalekom istoku nalazi već mesec i po dana, kako bi se što bolje pripremio za sezonu koja samo što nije počela.
On se nada da će proći bolje nego 2014, kada je bio član Šandonga i nije odradio ugovor do kraja.

- U nekom momentu sam se povredio i tu je počelo nepoštovanje od strane trenera, ujedno i pritisak da se što pre vratim na teren. Nije se završilo baš dobro, ali je bitno da me nije omelo da dam još jednu šansu Kini, za koju mislim da je budućnost, kako u košarci, tako i u ostalim sferama života.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading