Antić: MORAM KOD PSIHOLOGA!

Autor:

Sport

26.10.2017

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Pero Antić postigao je 8 poena u pobedi njegovog tima nad Makabijem. On je na meču burno reagovao nakon duela sa jednim od protivničkih košarkaša nakon čega mu je svirana i nesportska lična greška.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Pero Antić zasmejao sve novinare nakon utakmice protiv Makabija

- Momak me je zakucao, a to u našoj hali ne sme da se događa. U žaru borbe se prave greške, trudiću se da se ne ponovi - rekao je Antić, a na konstataciju jedne novinarke da mu se ovo ne dešava prvi put ove sezone, Pero je uzvratio duhovitom dosetkom: "Moram kod psihijatra!"

Nastavio je makedonski krilni centar u ozbiljnijem tonu.

- Ovo je stvarno važna pobeda za nas. Stiče se dragoceno iskustvo, posebno je to važno za mlađe igrače u timu. Tim stiče karakter kroz ovakve mečeve i to može sve da nas raduje - podvukao je Antić.

Na pitanje novinara šta im je trener Alimpijević rekao u svlačionici na poluvremenu kada je Makabi imao 10 poena prednosti, snažni centar je ostao "zakopčan".

- Ono što se desi u svlačionici, ostaje u svlačionici - šeretski je uzvratio Antić.

On se potom oglasio i na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading