FELDIN POZIVA DELIJE: Nadam se da će navijači da nam daju snagu protiv Makabija

Autor:

Sport

25.10.2017

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Zvezde Džejms Feldin izjavio je da tim mora da skupi snagu za utakmicu sa Makabijem u 4. kolu Evrolige.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Košarkaši Zvezde jedva čekaju duel sa Makabijem

- Bilo je to dugih nekoliko dana, ali zbog toga smo ovde, da igramo u Evroligi i pokušamo da pobeđujemo. Makabi igra brzo, umor ne sme da nam bude u rečniku. Večeras moramo da se odmorimo i da na teren izađemo energijom kojom smo igrali protiv Barselone - rekao je Feldin i dodao:

- Nadam se da će navijači doći i dati nam snagu, protiv Barselone je bila neverovatna atmosfera. Ali, ne možemo da zavisimo od njih, moramo da pokažemo energiju, da budemo pametni i spremni.

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić rekao je da je njegova ekipa mora dobro psihički i fizički da se pripremi za utakmicu sa Makabijem.

 - Ima umora, mnogo je utakmica u kratkom periodu, ali svi igrači su profesionalci. Navikli smo na to, ne razmišljamo o svemu tome već se okrećemo narednoj utakmici protiv Makabija. Moramo da uđemo u duel čiste glave, da se pripremimo fizički i psihički i da idemo na pobedu naravno - rekao je Dobrić novinarima u Beogradu.

Košarkaši Zvezde igraju u četvrtak od 19 časova u Beogradskoj areni protiv Makabija, utakmicu četvrtog kola Evrolige. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading