(VIDEO) Dva poraza i odmah "puknu": KARI I DURENT DOBILI ISKLJUČENJA!

Sport

22.10.2017

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Golden Stejta nisu tako suvereni na terenima NBA lige kao u prethodnoj sezoni, kada su gubili "svake prestupne godine". Kari i kompanija ne mogu da obuzdaju temperament, pa su tako pljuštala i isključenja na meču protiv Memfisa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kari i Durent ipak nisu svemoćni

"Grizlisi" su odigrali sjajan meč, naročito igrač utakmice Mark Gasol (34 poena i 14 skokova), i naneli su poraz Voriorsima (111:101), a zanimljiv detalj desio se u poslednjem minutu.

Koliko je poraz zaboleo igrače Golden Stejta najbolje se videlo po burnoj i preteranoj reakciji Stefona Karija u poslednjem minutu susreta. 

Plej "Voriorsa" je krenuo u prodor i lagano položio loptu na tablu, ali je smatrao da ga je tom prilikom faulirao Majkl Konli i zahtevao je od sudije i dodatno slobodno bacanje pri rezultatu 107:99.

Kada ga je sudija ignorisao, Kari je "odlepio", izvadio je štitnik za zube i njime gađao sudiju. Nakon toga je momentalno zaradio isključujuću grešku, nakon čega je i drugi star aktuelnog prvaka NBA lige Kevin Durent skočio prema arbitru i vikao na njega. 

Ubrzo je i "Kej-Di" dobio upozorenje, a odmah zatim ga je zadesila ista sudbina kao i Karija, pa su obojica nešto ranije pre poslednjeg zvuka sirene završili u svlačionicama, razgoropađeni zbog poraza od Memfisa i sudijskih odluka koje im se nisu svidele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading