Skandal u "Bulsima": MIROTIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI NAKON TUČE SA SAIGRAČEM!

Sport

18.10.2017

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košakraš Čikago Bulsa Nikola Mirotić zaradio je ozbiljnu povredu, ali ne tokom utakmice, već na treningu nakon što se potukao sa saigračem Bobijem Portisom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mirotić izvukao deblji kraj u tuči sa saigračem

Mirotić (26) i četiri godine mlađi Portis sporečkali su se tokom poslednjeg treninga košarkaša Čikaga, a nakon žestoke verbalne razmene Portis je zamahnuo rukom prema španskom reprezentativcu i udario ga u lice.

Mirotić je momentalno odvezen u bolnicu, a stepen povrede uopšte nije naivan, pa je za očekivati da igrač odsustvuje sa parketima i do nekoliko nedelja.

Rođeni Crnogorac, koji prosečno postiže 10,8 poena i ima 5,3 skoka po utakmici, je starter u ekipi Čikaga, sa kojim je ovog leta potpisao dvogodišnji ugovor vredan 27 miliona dolara. Portis, 22. pik sa drafta 2015, je u prethodne dve NBA sezone kao rezerva Bulsa prosečno postizao 6,9 poena po odigranom meču, uz pet skokova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading