Amerima je baš zanimljiv Teo: NJEGOVA SNAGA JE U KOSI!

Sport

17.10.2017

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od dolaska u Los Anđeles srpski plejmejker Miloš Teodosić privlači pažnju ondašnjih medijima kako sjajnim igrama u dresu Klipersa, tako i samim fizičkim izgledom.

RepublikaFoto: twitter.com/LAClippers
Teodosić je prvo privukao pažnju zbog izraza lica, a onda i zbog frizure

Prvo su se Amerikanci šalili zbog facijalnih ekspresija Miloša, odnosno na činjenicu da se retko kada osmehuje tokom utakmice, a tom prilikom su govorili da izgleda kao da je neko ucenio da mora da igra.

Sada je u prvom planu njegova kosa, a javnost u SAD rešila je da se još malo našali na račun Tea, odnosno njegove razbašurene kose.

On izlgeda kao radnik sa doka, koji je otišao na pauzu da zapali cigaretu. Onda je video da neko igra košarku, ušao je u salu i razbio sve - piše u šaljivom tekstu “Uproxx-a”.

Teodosića su saigrači terali da se ošiša, a najglasniji je bio Danilo Galinari. Ipak, Amerikanci tvrde da to nikako ne sme da se desi.

- To je njegova aura... Osnova svega je da on ne izgleda kao NBA igrač, a ima neverovatne košarkaške sposobnosti. Pustite čoveka da napravi svoj brend. Ovako izgleda sjajno - jasna je poruka.

Teodosić definitivno ima neki faktor X, odnosno sposobnost da diže pompu u medijima čak i "preko bare". Ono što je najvažnije jeste da srpski plej nije zaintrigirao SAD samo spoljašnjim izgledom, već i performansama na samom terenu, gde redovno dobija pohvale i od trenera LA Klipersa Doka Riversa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading