Crno-beli tonu sve dublje: KK PARTIZAN PRED GAŠENJEM ZBOG DUGOVA?

Autor:

Sport

06.10.2017

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KK Partizan prolazi kroz jedan od najtežih perioda u svojoj slavnoj istoriji, pošto se zbog potraživanja dugovanja bivših košarkaša i trenera Duška Vujoševića nalazi pred vrlo dramatičnim danima.

RepublikaFoto: kkpartizan.rs
Grobari sa zebnjom iščekuju naredne dane i sudbinu KK Partizan

Najveća potraživanja ima bivši trener kluba iz Humske Duško Vujošević koji je najavio da će novac koji mu pripada uzeti milom, ili silom.

On je izjavio da on samo traži svoje, kao i da je dao dovoljno vremena klubu da pronađu način po kojem će ga isplatiti u celosti.

- Ne interesuju me ničija mišljenja o tome da li je sad pravi trenutak da naplatim novac. To sam zaradio pre nekoliko godina, a sad je dug umanjen, pa još i podeljen na rate. Tako da mi ti finansijski stručnjaci za tuđe pare nisu potrebni. Neka pravo na moralni sud pokušaju da steknu tako da se ne dodvoravaju vođi. Ljubav prema Partizanu nisam prodavao već sam je imao, a novac sam zaradio pravno i moralno. Ružno je što sada treba da naplaćujem preko FIBA taj BAT - rekao je nedavno Vujošević.

Tabak je presavio i Amerikanac Kevin Džons koji je branio boje kluba u sezoni 2015/16 i koji je odlučio da tuži crno-bele pred BAT-om.

Ukoliko ove dve tužbe stignu na arbitražu BAT crno-beli će se naći pred velikim problemima, pošto bi u slučaju isplaćivanja duga klub ostao bez sredstava u ovoj takmičarskoj sezoni, a to bi moglo da znači i vrlo tragičan scenario za ekipu, ali i srpsku košarku u celini - katanac na KK Partizan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading