Mačvan i Lučić priznali: Celu noć nismo spavali!

Sport

19.09.2017

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkašima Srbije baš je teško pao poraz od Slovenije u finalu Evrobasketa u Istanbulu.

RepublikaFoto: Starsport
Oka nije sklopio: Vladimir Lučić

Mnogi nisu spavali celu noć posle meča. Selektor Đorđević je istakao da njegovi momci nisu imali ravnopravne šanse da se bore protiv Slovenije zbog sudijskog kriterijuma, što u stvari i jeste najviše zabolelo naše igrače.

Vladimir Lučić bio je jedan od najbitnijih šrafova Srbije. Upravo je on osetio najveću nepravdu sudija kada su mu u finišu meča dosudili nepostojeći faul.

- Nismo spavali, tako je to posle ovakvih utakmica. Svi momci su žarko želeli zlato. Ostavili smo bukvalno dušu na terenu. Sudije, nažalost, nisu bile na visini zadatka, posebno pred kraj utakmice. Evrobasket nije zaslužio da dolaze sudije koje tokom sezone ne sude Evroligu - rekao je Lučić, na čije reči se nadovezao kapiten Milan Mačvan:

- Desilo se da Slovenci preseku kontru, a Lučić je bio sam, i to nije bila tehnička. Dali smo sve od sebe i nismo zaslužili ovakav tretman kao najbolja evropska reprezentacija u ovom trenutku.

Iako su izgubili, "orlovima" je bio organizovan čarter-prevoz za povratak u Beograd. Ipak, ni ta olakšavajuća okolnost nije oraspoložila Saletovu četu.

- Meni je čast što sam pored ovih momaka. Oni su istinski borci. Sve smo zajedno proživeli. Nedostajali su nam mnogi, a i pored toga smo pokazali da smo veliki tim. Vratićemo se još jači - poručio je Štimac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading