SPREMAN DOČEK ZA KOŠARKAŠE!

Autor: Tanjug

Sport

17.09.2017

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svečani doček muške košarkaške reprezentacije Srbije, koja je na Evropskom prvenstvu u Istanbulu osvojila srebrnu medalju, biće organizovan u ponedeljak na platou ispred Starog dvora.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Košarkaši Srbije ponovo su osvetlali obraz nacije

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali je naveo da će svečani doček biti održan u 19 sati.

Mali je čestitao košarkaškim reprezentativcima na velikom uspehu koji su postigli i pozvao građane da se okupe u što većem broju.

 - Čestitam našim momcima na borbenosti i hrabroj igri, koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Srbija je poznata po kvalitetnoj košarci, a ovi momci su naša nada i novi heroji naše zemlje. Ovo je neverovatan uspeh s obzirom na to da je ovo prva medalja na evropskom šampionatu posle mnogo godina, tako da su pokazali da Srbija jeste zemlja košarke - poručio je Mali.

On je pozvao sve Beograđane da zajedno dočekaju srpske košarkaše.

Košarkaši Srbije biće svečano dočekani na aerodromu "Nikola Tesla", pa će, kako je najavio direktor aerodroma Saša Vlaisavljević, avion kojim budu doleteli naši igrači proći kroz vodeni luk.

- Aerodrom 'Nikola Tesla' će uprkos srebrnoj medalji naše šampione dočekati onako kako se dočekuju najveći šampioni i njima u čast će avion proći kroz vodeni luk po sletanju na naš aerodrom - rekao je  Vlaisavljević.

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju na prvenstvu Evrope u Turskoj, pošto je u finalu izgubila od Slovenije 93:85.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading