VLADE DIVAC ĆE DA ODLEPI ZBOG RENDOLFA: Evo šta je bahati košarkaš uradio!

Autor:

Sport

14.09.2017

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Sakramento Kingsa Zek Rendolf osuđen je na 150 sati društveno korisnog rada. NBA zvezda je osuđena zbog posedovanje marihuane.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rendolf je imao problema sa zakonom

Američki mediji da će glavni menadžer Kingsa Vlade Divac zbog Rendolfa, koji je od Sakramenta dobio dvogodišnji ugovor vredan 24 miliona dolara, često imati glavobolje.

Rendolf (36) je tokom cele igračke karijere važio za problematičnog momka. On je pre nekoliko meseci stigao u Sakramento, a pre toga je igrao za Memfis, LA Kliperse, Njujork i Portland.

Novi košarkaš Kingsa je pre mesec dana priveden zbog remećenja javnog reda i mira, opiranja policiji i nezakonitog posedovanja marihuane. Policija je kod Rendolfa pronašla 900 grama marihuane.

On se pred sudom u Los Anđelesu pokazao, a onda je osuđen na društveno koristan rad.

Američki mediji se pitaju kako će posle ovog incidenta da reaguje Divac, koji je skupo platio veterana koji često ima problema sa zakonom i podsećaju da je Rendolf "tempirana bomba".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading