DANILOVIĆ ISKREN: Nismo favoriti protiv Italije!

Autor: Tanjug

Sport

11.09.2017

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik košarkaškog saveza Srbije (KSS) Predrag Danilović izjavio je da naša selekcija nije favorit protiv Italije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

RepublikaFoto: Starsport
Danilović je u Istanbulu uz košarkaše

Srbija i Italija igraće u četvrtfinalu EP u Istanbulu. Ovaj duel je na programu u sredu od 20.30 časova.

- Biće teško, baš teško protiv Italije. Nemam utisak da smo favoriti, nedostaje nam sedam igrača, u takvoj situaciji bi i Golden Stejtu bilo teško, a kamoli nama. Ne mislim da smo u prednosti u odnosu na Italiju. Ipak, nemamo pravo na izgovor, navikli smo se i idemo da se borimo - rekao je Danilović, a prenosi Gazeta delo Sport.

Danilović naglašava da se ne plaši Italije, iako veoma respektuje sadašnji tim "Azura".

 - Italija igra dobro, organizovano i sa klupe je dobro vođena. Nikada se nisam plašio u košarci. Ove utakmice su važne, tu se gleda težina i koliko ko vredi - rekao je Danilović.

Italijanske novinare zanimalo je kakvo mišljenje ima o najboljem šuteru srpske reprezentacije Bogdanu Bogdanoviću.

- Bogdanović je za mene kao sin. Odrastao je u Partizanu gde sam bio predsednik. Podseća me na mene, uživanje je gledati ga.

Danilović je dodao da ima veoma visoko mišljenje o selektoru selekcije Italije Etoreu Mesini, koji ga je trenirao u bolonjskom Virtusu 1998. godine na putu ka tituli prvaka Evrope.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading