Tomić se solidarisao sa Trinkijerijem posle meča!

Autor:

Sport

15.06.2019

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je povela sa 2:1 u finalnoj seriji Super lige Srbije i sada je samo pobeda deli od odbrane trofeja prvaka države. Milan Tomić je bio zadovoljan nastupom, ali i činjenicom da su igrači nadoknadili odsustvo povređenog Ognjena Dobrića.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

- Mislim da smo kontrolisali utakmicu svih 40 minuta, vodili smo 37 minuta. Bili smo bolji u skoku i u svim procentima, pa i u skoku u napadu. Tako da, 37 minuta smo kontrolisali igru, svi su dali 100 odsto, tako da bih im čestitao na ovoj pobedi. Sada je 2:1, treba nam još jedna pobeda da osvojimo prvenstvo- rekao je Tomić posle utakmice.

Može li se u ponedeljak očekivati još jedna napeta utakmica ili možda izdanje kao iz majstorice u ABA ligi? Može li se uopšte tako nešto predvideti?


- Ja mislim da ne može. Sve tri utakmice su bile teške i na jednu loptu, na dve lopte, tako da bih stvarno voleo da mogu da vam kažem šta će biti. Moramo da se pripremimo i da odigramo dobru utakmicu, jer imamo meč loptu da osvojimo prvenstvo- rekao je Tomić.
RepublikaFoto: Starsport

Hoće li Dobrić biti spreman?


- "Šegi" ima problem sa zglobom, pokušaćemo sve da ga osposobimo jer nam je vrlo važan igrač. On je u Super ligi bio jedan od naših najboljih igrača i zato bih čestitao svima, jer su to pokrili i odigrali na nivou Crvene zvezde- rekao je Milan Tomić.

Trener Zvezde se na pres konferenciji pojavio u plavoj klupskoj majici i tako prekršio uputstvo uprave lige da treneri moraju da nose bar košulje ako im je vruće za sako. Trener Partizana je pokušao da izbegne tu kaznu pošto je obukao majicu na kojoj je aplikacija košulje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading